Фото: Андрій Юсов. Джерело – "АрміяInform"

У ГУР підтвердили удари безпілотників по навчальному авіаційному центрі у Воронезькій області, — ЗМІ

Головне управління розвідки безпосередньо пов'язане з організацією атаки на навчальний авіаційний центр у Борисоглєбську Воронезької області Російської Федерації. Його в ніч на 9 квітня атакували безпілотники.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на джерело у спецслужбах. Там підтвердили, що за атакою на Борисоглєбськ стоїть ГУР Міноборони України.

"Так, авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт, також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але, за попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства", — йдеться у заяві представника розвідки Андрія Юсова в ефірі "Радіо Свобода".

Раніше стало відомо, що навчальний авіаційний центр у російському Борисоглєбську Воронезької області був атакований безпілотниками. Внаслідок ударів пошкоджено фасад будівлі та вікна. За даними екстрених служб регіону, вночі 9 квітня два безпілотники атакували Борисоглєбський навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені Чкалова.

Нагадаємо, вранці 2 квітня безпілотники вперше атакували підприємства у Республіці Татарстан. Зокрема, вибухи пролунали у спеціальній економічній зоні "Алабуга".

За даними ЗМІ, того ранку українські силовики атакували далекобійним дроном нафтопереробний завод у російському Нижньокамську, що розташований за 1000 кілометрів від українського кордону. Цей завод входить до топ-5 найпотужніших нафтопереробних заводів країни-агресора. Згодом стало відомо, що операцію провели Служба безпеки України та Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2024 11:16