Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

У Херсоні жінка покусала поліцейського, який хотів перевірити документи у її сина

У вівторок, 4 червня, у Херсоні на території Корабельного ринку під час перевірки документів у 23-річного громадянина на поліцейського напала 60-річна матір чоловіка. Жінка вкусила правоохоронця за руку.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, чоловік відмовився надавати будь-які документи, що підтверджували б його особу, та став поводитись агресивно. В цей момент, щоб завадити поліцейським виконати свою роботу, жінка вкусила одного з поліцейських за руку. Громадянин скористався моментом та втік.

На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група. Встановлено, що порушницею виявилась 60-річна місцева мешканка. За фактом нападу на правоохоронця розпочато провадження щодо умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 Кримінального Кодексу України).

Покусала поліцейського

Фото: Національна поліція України

"Зауважимо, що чоловік за віком не підлягає мобілізації, але його мати тепер нестиме кримінальну відповідальність за напад на поліцейського", — наголосили в поліції. 

Керівництво Головного управління Національної поліції в Херсонській області призначило проведення перевірки цього інциденту. Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, у травні очільник Національної поліції України Іван Вигівський заявив, що спілкування військовозобов'язаного з поліцією та представниками ТЦК та СП щодо мобілізації має фіксуватися на фото і відео. За протиправні дії поліцейського притягнуть до відповідальності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.06.2024 12:05