Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

У Києві та області працювала ППО, рашисти б'ють "Кинджалами"

У ніч на четвер, 21 березня, російські загарбники випустили ракети зі стратегічних бомбардувальників Ту-95. По всій Україні оголошено повітряну тривогу.

О 04:24 Київська обласна військова адміністрація повідомила про роботу протиповітряної оборони у регіоні.

"Жителі Київщини! Ракетна атака! У регіоні працюють сили ППО. Дотримуйтеся інформаційної тиші. Закликаємо не знімати та не викладати в мережу роботу наших захисників! Подбайте про власну безпеку — перебувайте в укриттях під час сигналу повітряної тривоги", — зазначили в ОВА.

Оновлено. У Києві лунала серія вибухів. Місцева влада повідомляла про роботу протиповітряної оборони. Військові зазначали, що рашисти випустили у напрямку столиці "Кинджали".

Кілька годин тому Повітряні сили повідомляли про зліт дев'яти бортів бомбардувальників Ту-95 з аеродрому "Оленья", що у Мурманській області Росії. Вони вказували, що орієнтовний час виходу на пускові рубежі 03:00. О 03:21 ракетна небезпека була оголошена у більшості регіонів, а за 20 хвилин "почервоніла" вся країна.

Перші ракети у повітряному просторі України з'явилися о 04:10. Вони зайшли через Чернігівщину й тримали курс на Київщину. О 04:16 повідомлялося, що ракети в північній частині Київщини й рухаються у західному та південно-західному напрямках.

Нагадаємо, 20 березня рашисти вгатили по Харкову. Станом на вечір середи повідомлялося про п'ятьох загиблих та стільки ж тих, хто зник безвісти. Їхні особи встановлені, але самі вони не перебувають ані серед поранених, ані серед загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 04:50