Фото: Facebook-сторінка Сергія Болвінова

У поліції зробили важливу заяву щодо жертв сьогоднішнього удару по Харкову (фото)

Усі п'ять жертв внаслідок сьогоднішнього удару російської армії по Харкову виявились цивільними. Попередньо загиблими є двоє жінок та троє чоловіків.

Про це у Facebook-сторінці повідомив начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

"Всі жертви денного обстрілу Харкова — цивільні. Ми відібрали зразки ДНК всіх п'яти тіл, криміналісти працюватимуть всю ніч. Маємо встановити та порівняти з тими зразками, які надали родичі ймовірних жертв. Попередньо загиблі — це двоє жінок та троє чоловіків", — йдеться у повідомленні поліціянта.

За словами Болвінова, загалом в будівлі на момент обстрілу було 65 людей, семеро отримали поранення. Двоє з них — у важкому стані, ще четверо теж у лікарні.

"Продовжуємо збирати інформацію. Швидкість ракети в момент влучання могла бути понад тисячу кілометрів на годину", — додав він.

Наслідки ракетного удару по Харкову 20 березня

Наслідки ракетного удару по Харкову 20 березня

Наслідки ракетного удару по Харкову 20 березня

Фото: Facebook-сторінка Сергія Болвінова

Обстріл Харкова 20 березня: що відомо

У середу о 13:00 війська країни-агресорки завдали ударів по виробничому цеху одного з підприємств Харкова. Внаслідок ворожої атаки зруйновані виробничі будівлі та пошкоджена восьмиповерхівка. На площі дві тисячі квадратних метрів виникла пожежа.

Раніше начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що під завалами зруйнованої будівлі може перебувати близько 10 людей.

Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість жертв внаслідок російського обстрілу Харкова 20 березня збільшилася. Станом на 17:25 кількість загиблих в Харкові зросла до п'яти людей. Раніше повідомлялося про три жертви. На місці влучання досі триває рятувальна операція.

Своєю чергою глава Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков повідомив, що за попередніми даними, російська армія завдала удару по Харкову ракетами Х-59.

Нагадаємо, вночі 20 березня війська країни-агресорки атакували Дніпропетровську область. Внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 21:56