Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

Рашисти вдарили по Харкову: спалахнула велика пожежа, є постраждалі

У середу, 20 березня, війська країни-агресорки завдали ударів по Харкову. Внаслідок атаки постраждали місцеві мешканці.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За словами посадовця, на місці "прильоту" спалахнула масштабна велика пожежа. Там наразі працюють всі екстрені служби та волонтери.

"Внаслідок сьогоднішнього удару по Харкову є постраждалі. Їхня кількість і ступінь поранень уточнюється", — наголосив Терехов.

Водночас бригадний генерал юстиції Сергій Мельник уточнив, що росіяни поцілили у будівлю в Холодногірському районі міста.

"Під завалами можуть бути люди. Кількість можливих жертв наразі невідома. Терористи вчергове доводять всьому світу, що путінська армія воює з цивільним населенням", — зазначив Мельник.

Своєю чергою голова Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив, що окупанти можуть завдавати повторних ударів по Харкову.

Оновлено 14:11

Мер Харкова Терехов заявив, що станом на 14:06 відомо про пʼятьох постраждалих. Двоє вже госпіталізовані.

"Решту оглядають лікарі і вирішують питання направлення до лікарні. Утім пошукова робота продовжується, як і гасіння пожежі", — зауважив Терехов.

Зауважимо, повітряна тривога у Харкові була оголошена близько 12:14. За інформацією Повітряних сил, тривога пов’язана з активністю ворожої тактичної авіації. До того ж західніше Харкова було зафіксовано розвідувальний БпЛА невстановленого типу.

Нагадаємо, вночі 20 березня війська країни-агресорки атакували Дніпропетровську область. Внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

Крім того, 20 березня рашисти атакували автомобілі з цивільними людьми у Херсонській громаді. Внаслідок обстрілу загинули місцеві мешканці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 13:57