Фото: Слово і діло

Нічний удар по Харкову: куди сталося влучання

Російські окупанти вночі 6 червня завдали ракетного удару по Харкову. "Приліт" стався у центр міста.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За його словами, один "приліт" прийшовся на автомобільну стоянку біля аеропорту. Другий — на одну з центральних вулиць міста, Римарську.

"Там жодного військового об'єкта немає, лише школа, театр, офісні та житлові будівлі. Ракета влучила в дорогу, перебитий водогін, у навколишніх будинках повибивало шибки, пошкодило пʼять автомобілів", — повідомив міський голова.

Мер зазначив, що постраждалих немає і вже ведуться роботи з відновлення.

Крім того, Терехов повідомив, що ситуація з пошкодженням, внаслідок російської атаки по Куп'янському району, трубопроводу з аміаком не вплинула на рівень газу у повітрі, як в Куп'янську, так і в Харкові.

Нагадаємо, 5 червня у Куп’янському районі Харківщини внаслідок російського обстрілу був пошкоджений трубопровід з аміаком. Фахівці зафіксували витік небезпечних речовин.

Зауважимо, на Харківщині можуть оголосити примусову евакуацію мирних жителів. Російська Федерація збільшила кількість обстрілів по населених пунктах області. 

Диверсійно-розвідувальна група ворога 5 червня здійснила чергову невдалу спробу проникнення через державний кордон України. Це сталося у районі населеного пункту Зелене Харківської області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.06.2023 08:33