Фото: Odditycentral

Думала, що це молоток: у Китаї пенсіонерка 20 років колола горіхи та забивала цвяхи ручною гранатою (фото)

У Китаї 90-річна жінка використовувала стару ручну гранату, яку знайшла у полі, у побутових цілях. Пенсіонерка небезпечним предметом протягом 20 років розбивала горіхи та забивала цвяхи.

Про це пише видання Odditycentral.

Жінка, на прізвище Цінь розповіла китайським журналістам, що працювала на своїй фермі в Сян'яні провінції Хубей та знайшла цей "металевий шматок" з дерев'яною ручкою.

Китаянка подумала, що це імпровізований молоток та взяла його додому. Жінка використовувала небезпечну знахідку для забивання гайок та цвяхів. Проте минулого тижня команда чоловіків, які працювали над знесенням її старого будинку, помітила ручну гранату. Саме вони повідомили пенсіонерці, що небезпечний боєприпас.

Бригада працівників попередила владу про ручну гранату. Своєю чергою поліцейські, які прибули на місце проживання жінки, підтвердили, що підозрілий предмет дійсно був ручною гранатою, а точніше китайською Type 67.

За словами поліції, дерев'яна ручка гранати стала гладкою та глянцевою, а металева головка була вкрита вм'ятинами — це результат багаторічного використання.

"Я використовую його вдома, щоб товкти червоний перець, розколювати горіхи та забивати цвяхи", — розповіла Цінь.

Фото: Odditycentral

Нагадаємо, у травні 2024 року у китайській провінції Цзянсі жінка з ножем накинулася на людей. Внаслідок цього щонайменше двоє людей загинули та 10 зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 03.07.2024 20:59