Фото: ілюстраційне. Джерело: Pixbay

У Китаї жінка з ножем влаштувала різанину у школі: двоє людей загинули, багато поранених

У китайській провінції Цзянсі жінка з ножем накинулася на людей. Внаслідок цього щонайменше двоє людей загинули та 10 зазнали поранень.

Як повідомляє видання The Independent, 45-річна жінка під час нападу використовувала ніж для фруктів. Інцидент стався 21 травня у початковій школі Мінде в місті Гуйсі. Відомо, що після нападу у навчальному закладі провели евакуацію, а жінку затримали правоохоронці. 

У чотирьох постраждалих важкі травми, але без загрози для життя. Інші шестеро отримали легкі ушкодження. Чи були серед загиблих та поранених діти — невідомо. Батьки учнів, які навчаються у тій школі висловили шок і страх через інцидент, а деякі повідомляли про відсутність зв’язку із навчальним закладом.

Згідно з даними видання, останнім часом у Китаї сталося кілька нападів з ножем. Зокрема, торік у серпні  в житловому комплексі в провінції Юньнань озброєний ножем чоловік з історією психічних захворювань вбив двох людей та поранив сімох. За місяць до цього шестеро людей, серед них троє дітей, дістали смертельні ножові поранення у дитячому садочку в провінції Гуандун.

Нагадаємо, 19 травня у місті Дортмунд, що у Німеччині на вулиці напали з ножем на 15-річного громадянина України. Підліток отримав поранення, його госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.05.2024 02:25