Фото: соцмережі

У Києві працівник СТО побив пенсіонерку молотком та відібрав у неї $2 тисячі

У Києві затримали чоловіка, який побив 63-річну жінку молотком та пограбував її. Злочинцем виявився працівник однієї із станцій технічного обслуговування (СТО). 

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

За словами, правоохоронців, 41-річний киянин періодично допомагав 63-річній знайомій із незначним ремонтом у квартирі. Під час останнього візиту до пенсіонерки зловмисник зненацька схопив молоток та вдарив ним жінку декілька разів, змусивши її сказати де вона зберігає гроші. Нападник вкрав 2 тисячі доларів з квартири киянки та втік. 

працівник СТО, який побив пенсіонерку молотком

Фото: Нацполіція

Пенсіонерку із численними забоями тіла та переломом руки лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу. Тим часом оперативники розшукали та затримали підозрюваного. Як з’ясувалось, нападник є працівником місцевого СТО. На викрадені кошти фігурант придбав автівку, а решту грошей поклав на свій банківський рахунок.

Слідчі вилучили речові докази та повідомили фігуранту про підозру. На разі чоловік перебуває під вартою. За скоєння тяжкого злочину йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

молоток, яким працівник сто побив пенсіонерку

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, на Київщині рідна мати облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила. Інцидент трапився 14 червня у Білій Церкві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.06.2024 15:54