У Києві чоловік отримав ножем у живіт за відмову дати сигарету

15 ГРУДНЯ 2021 12:45

Слідчі столичної поліції повідомили про підозру киянину, який підійшов до потерпілого та попросив пригостити цигаркою, однак той йому у проханні відмовив. У подальшому між чоловіками виник конфлікт, під час якого фігурант вдарив опонента ножем у живіт. Бійку вчасно помітили правоохоронці, які розборонили учасників конфлікту та викликали лікарів.

На сайті Нацполіції зазначається, що під час патрулювання території Подільського району співробітники полку поліції особливого призначення №1 на вулиці Вишгородській помітили бійку між двома чоловіками. Правоохоронці негайно втрутились у бійку та розборонили чоловіків, після чого викликали на місце лікарів і слідчо-оперативну групу.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що до потерпілого підійшов невідомий, який попросив пригостити цигаркою, однак чоловік відмовив у проханні незнайомцю. Далі між ними виникла бійка, у ході якої фігурант вдарив опонента ножем у живіт.

Слідчі з місця події вилучили знаряддя вчинення злочину та затримали 28-річного місцевого мешканця. Поліцейські встановили, що затриманий раніше вже  притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом, шахрайство та крадіжки.

Події, 15.12.2021 12:45