Фото: скріншот з відео

У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики, бо не міг знайти собі дружину (відео)

У Києві чоловік розгромив приймальню громадян Міністерства соціальної політики України. Свої хуліганські дії він пояснив тим, що не може одружитися та знайти собі дружину. 

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Відомо, що наприкінці вересня 32-річний уродженець Волинської області зайшов до приймальні громадян даного міністерства та зненацька почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі і техніку. Його хуліганські дії супроводжувалися брутальною лайкою.

"Перелякані працівники та відвідувачі ледве встигли вибігти на вулицю та викликали поліцію", — розповіли в прокуратурі.

Правоохоронні органи з’ясували, що чоловік в Києві не проживає, а перебував проїздом. На спеціальних обліках лікарів психіатра та нарколога не стоїть, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований.

Свою агресію хуліган пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись із порядною жінкою та створити сім’ю. На його думку, державні установи не бажали допомогти йому у цьому питанні.

Чоловіка судитимуть, йому загрожує покарання у виді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, або пробаційний нагляд до трьох років або обмеження волі на той самий строк.

Нагадаємо, 25 вересня у Вишневому Київської області внаслідок сварки між сусідами один із них вистрелив в ногу іншому. Потерпілого госпіталізували, а зловмисника затримано на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.10.2024 17:59