Конфлікт сусідів у Вишневому. Джерело: Нацполіція

Стрілянина на Київщині: у Вишневому під час конфлікту чоловік підстрелив сусіда

У середу, 25 вересня, у Вишневому Київської області чоловік підстрелив іншого у дворі багатоповерхівки. Поліцейські Київщини встановлюють обставини конфлікту зі стріляниною.

Про це повідомила поліція Київської області. Правоохоронці розповіли, що внаслідок сварки між сусідами один із них вистрелив в ногу іншому. Потерпілого госпіталізували, а зловмисника затримано на місці події.

"У середу, 25 вересня, близько 18 години до Бучанського районного управління  поліції надійшло повідомлення, що у Вишневому в одному з дворів багатоповерхівок один чоловік стріляв в іншого", — йдеться в повідомленні.

Як попередньо встановили на місці правоохоронці, між двома сусідами відбулася суперечка, під час якої один витягнув пістолет і зробив постріл в ногу опонентові.

"Потерпілий отримав проникливе поранення та наразі перебуває у лікарні. Також відомо, що фігурант здійснив постріл із зареєстрованого пристрою для відстрілу гумових куль", — уточнили київські поліцейські.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що декілька днів тому в Київській області чоловік влаштував стрілянину посеред магазину. Поранення отримали двоє людей. За даними правоохоронців, інцидент стався на Обухівщині. Зокрема, чоловік зайшов у магазин і розпочав хаотичну стрілянину з автомата, після чого втік з місця події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.09.2024 20:09