У Києві чоловік виготовляв та розповсюджував наркотики

07 ЖОВТНЯ 2021 15:43

Київські оперативники затримали чоловіка, який виготовляв та розповсюджував наркотики. Про це повідомляється на сайт Нацполіції, інформує TrueUA.

Зазначається, що зловмисник облаштував спеціальне приміщення для вирощування кущів коноплі та підготовки для їх подальшого збуту.

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, фігуранта затримали за місцем проживання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми з’ясували, що порушник облаштував спеціальне приміщення для вирощування кущів коноплі та підготовки для їх подальшого збуту. У ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка ми вилучили пів кілограма канабісу, а також 16 кущів коноплі. За даним фактом розпочато два кримінальних провадження за частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та за частиною першою статті 310 Кримінального кодексу України - посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Відео, 07.10.2021 15:43