У Києві чоловік, який збив двох пішоходів, предстане перед судом

06 ГРУДНЯ 2021 15:58

У Києві судитимуть чоловіка, який скоїв наїзд на двох пішоходів в Оболонському районі. Слідчі скерували до суду обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження. Зараз правопорушник перебуває у слідчому ізоляторі.  

Як повідомляється на сторінці Нацполіції Києва, поліцейські затримали водія вантажівки «МАН», 1974 року народження, який на проспекті Степана Бандери скоїв наїзд на двох пішоходів та намагався втекти з місця події. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілих, 1977 та 1996 років народження, було госпіталізовано до лікарні. Один із чоловіків від отриманих травм помер у медичному закладі.

«У подальшому слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 135 – залишення в небезпеці та ч. 3 ст. 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що обвинувальний акт разом із матеріалами кримінального провадження скеровано до Оболонського районного суду міста Києва для прийняття рішення по суті. Правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Події, 06.12.2021 15:58