У Києві чоловік «замінував» АЗС, щоб помститися її працівнику

02 ГРУДНЯ 2021 10:48

Оперативники затримали чоловіка, який «замінував» АЗС у Подільському районі столиці.  Зловмисник у такий спосіб вирішив помститись працівникам автозаправної станції через конфлікт, який між ними виник напередодні.

Як повідомляється на сайті Нацполіції Києва, до столичної поліції зателефонував чоловік із повідомленням про замінування автозаправної станції на вулиці Олени Теліги. Для перевірки отриманої інформації на місце терміново прибули вибухотехніки, кінологи та інші профільні служби.

За інформацією начальника кримінальної поліції Подільського управління поліції Дениса Сілочі, правоохоронці ретельно перевірили об’єкт та прилеглу територію, проте будь-яких небезпечних речовин чи пристроїв не виявили:

«Ми провели комплекс оперативно-розшукових заходів та згодом встановили особу підозрюваного. Аби уникнути відповідальності за свої дії, фігурант здав свій мобільний телефон у ломбард та переховувався в іншому районі Києва, де ми його і затримали. Порушник пояснив свій вчинок тим, що напередодні між ним та працівниками АЗС виник конфлікт і він у такий спосіб вирішив їм помститися».

Слідчі затримали 40-річного уродженця Київської області у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Виявилось, що чоловік вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за хибні виклики спеціальних служб.

Події, 02.12.2021 10:48