Фото: Корреспондент.net

У Києві протягом трьох днів проводитимуть військово-пошукові навчання: мешканцям нагадали про обмеження

У столиці запланували військово-пошукові навчання угрупування сил і засобів оборони Києва. Вони триватимуть три дні — від 17 до 20 липня у межах Дарницького лісництва. Місцевим мешканцям нагадують про заборону відвідування лісів, а також зйомку військової техніки.

Про це повідомили у прес-службі Дарницької РДА у місті Києві.

"Наголошуємо на забороні відвідування лісів, зокрема у вищезгаданий період!  Мета навчань — нарощування бойових спроможностей та злагодження. Також нагадуємо про заборону знімати та оприлюднювати відео- і фотоматеріали пересування військових і техніки!" — йдеться у повідомленні.

Окрім навчань у Києві, у понеділок, 17 липня, з 10:00 до 14:00 тривають тактичні навчання зі стрільбами в районі села Літки Броварського району Київської області.

Зазначимо, з міркувань безпеки у Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісів. Причина у тому, що тут досі виявляють вибухонебезпечні предмети та проводять розмінувальні роботи. 

Нагадаємо, у травні президент Володимир Зеленський заявив, що наразі понад 170 тисяч квадратних кілометрів в Україні залишаються забрудненими мінами й боєприпасами. Розмінування такої території потребує значного часу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.07.2023 12:04