Фото: поліція Києва

У Києві теща вдарила зятя ножем у живіт: моторошні деталі сімейного конфлікту

У Києві теща вдарила ножем зятя у живіт. Вже через півгодини поліцейські затримали зловмисницю неподалік місця проживання.

Про це повідомляє поліція Києва.

За матріалами слідства, у квартирі на вулиці Ентузіастів поліцейські виявили чоловіка з ножовим пораненням живота. На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту з тещею.

"Під час сімейного застілля між родичами виникла суперечка на побутовому ґрунті, у ході якої жінка кухонним ножем вдарила зятя у живіт. Після скоєного вона пішла з квартири, а очевидці викликали потерпілому "швидку", — розповів слідчий Дніпровського управління поліції Юрій Черниш.

За інформацією правоохоронців, чоловіка госпіталізували до медичного закладу з проникаючим колото-різаним пораненням. З оселі слідчо-оперативна група вилучила ніж зі слідами бурого кольору та інші речові докази.

"Вже через півгодини дільничні офіцери разом з оперативними працівниками поліції виявили підозрювану неподалік від місця проживання. Порушницею виявилась місцева мешканка, 1970 року народження", — повідомили у поліції.

Затриманій повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Нагадаємо, 22 жовтня у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який вдарив підлітка ножем у груди. Від отриманої травми дев’ятикласник помер на місці. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Також повідомлялося, що в Івано-Франківську 32-річну жінку вбили через зауваження. Між трьома жінками та чоловіком сталася суперечка, яка переросла у бійку зі смертельними наслідками. Вбивці загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.11.2023 19:59