Фото: поліція Києва

У Києві пʼяний чоловік зарізав дев'ятикласника (фото)

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який вдарив підлітка ножем у груди. Від отриманої травми дев’ятикласник помер на місці.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

"Ввечері 22 жовтня до поліції Києва на спецлінію "102" надійшло повідомлення від лікарів "швидкої" про те, що поруч з багатоповерхівкою вони констатували смерть неповнолітнього хлопця", — йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно прибули патрульні поліцейські, дільничні офіцери, слідчо-оперативні групи Дніпровського та Головного управлінь поліції, а також ювенальні поліцейські та кінологи. За словами слідчого Юрія Черниша, хлопець отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"Спершу між хлопцем та чоловіком виникла суперечка через зауваження, яке незнайомець зробив неповнолітньому, а потім вдарив підлітка ножем у груди. Після скоєного, нападник залишив місце вчинення злочину, а очевидці викликали "швидку". Лікарі близько пів години намагались реанімувати потерпілого, але змушені були констатувати його смерть", — додали у прес-службі.

Правоохоронці розшукали киянина за місцем проживання. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 12 жовтня в Івано-Франківську 32-річну жінку вбили через зауваження. Вночі на вулиці Івасюка між трьома жінками та чоловіком сталася суперечка, яка переросла у бійку зі смертельними наслідками. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Вбивці загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.10.2023 15:40