На фото місце вбивства. Джерело: Івано-Франківська обласна прокуратура

В Івано-Франківську жінку зарізали через зауваження на вулиці (фото)

В Івано-Франківську 32-річну жінку вбили через зауваження. Вночі 12 жовтня на вулиці Івасюка між трьома жінками та чоловіком сталася суперечка, яка переросла у бійку зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє сайт Івано-Франківської обласної прокуратури.

За матеріалами слідства, чоловік з жінкою зробили зауваження двом подругам, які стукали у двері магазину, що вже не працював.

"Одній з них це не сподобалося, тож вона дістала ніж і вдарила у груди жінку. Від отриманого поранення потерпіла померла на місці. Підозрювану — 26-річну мешканку Івано-Франківська затримано", — йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Вбивці загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, правоохоронці у Києві затримали чоловіка, який задушив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Зловмисник понад 10 років жив із літнім чоловіком та доглядав за ним.

Зазначається, що поліцейські отримали повідомлення про те, що в Києві мешканець будинку на вул. Почайнинській викидає речі з вікна. На місце події прибули поліція та слідчі, які з’ясували, що чоловік перебуває в неадекватному стані. Поспілкувавшись з порушником, правоохоронці виявили, що той перебуває в неадекватному стані, ймовірно, під дією алкоголю чи наркотичних речовин. Під час огляду приміщення охоронці порядку виявили тіло власника оселі у ванній, закиданого речами. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.10.2023 22:40