У Києві відправили в тюрму чоловіків, які ґвалтували та грабували дівчат

16 ЛИПНЯ 2018 22:27

Київською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення відносно двох злочинців, які грабували та ґвалтували жінок у Києві. Про це повідомляється на сторінці прокуратури Києва у мережі Facebook.

Зазначається, що зловмисники знайомились із молодими жінками та запрошували їх на побачення. Після спільного вживання алкогольних напоїв, чоловіки викрадали у жінок золоті прикраси, мобільні телефони та грошові кошти.

Крім того, деякі з потерпілих зазнали насилля від обвинувачених. Зловмисники примушували задовольняти їх статеву пристрасть природним та неприродним способом, після чого у грубій формі вимагали від жінок віддати їм ювелірні вироби та грошові кошти.

Загалом від дій зловмисників постраждало 5 жінок. Незважаючи на часткове визнання обвинуваченими своєї вини, прокурором у повному обсязі доведено злочинні дії вказаних осіб.

«Вироком Деснянського районного суду м. Києва зловмисників засуджено до 9 та 8 років позбавлення волі відповідно з конфіскацією майна. До вступу вироку у законну силу зловмисники перебуватимуть під вартою»,  йдеться у повідомлені.

 

Події, 16.07.2018 22:27