У КМДА прокоментували заяви про підвищення вартості проїзду у столиці до 30 гривень

Підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті до завершення воєнного стану не буде. 

Таке пояснення з'явилося на офіційному порталі міста Києва з посиланням на директора Департаменту транспортної інфраструктури Руслана Кандибора.

Він заявив, що ціни на проїзд у громадському транспорті Києва зміняться лише після перемоги України у війні з РФ.

"Питання перегляду цін на проїзд у громадському транспорті Києва можливе лише після нашої перемоги та початку відновлення і розвитку всіх сфер життєдіяльності міста, зокрема і громадського транспорту. Не підвищувати ціну на проїзд — чітка позиція мера міста і моя також", — наголосив директор Департаменту.

Кандибор пояснив, що в коментарі медіа говорив про необхідність підняття вартості проїзду виключно за умов швидкого повоєнного розвитку міста.

"Прошу представників медіа зважено підходити до трактування чутливих для суспільства тем", — зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні Руслан Кандибор в інтерв'ю "Громадському радіо" заявив, що київська влада планує підвищити проїзд у громадському транспорті столиці вже незабаром. Вартість проїзду, за його словами, має збільшиться з восьми до 30 гривень. Такі зміни необхідні у зв'язку з тим, що у Києві хочуть замінити маршрутки на тролейбуси з автономним ходом, але це можна зробити лише за умови збільшення вартості проїзду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Суспільство, 17.08.2023 16:20