Фото: соцмережі

У Луганську й Токмаку пролунали вибухи: під ударом ворожі бази

У понеділок, 15 травня, вранці на тимчасово окупованих територіях України пролунали вибухи. Зокрема, йдеться про логістичні центри окупантів в Луганську та Токмаку.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Вибухи у Луганську

У Луганську пролунало два вибухи. Спершу прогриміло в районі автовокзалу, де росіяни збирали бойову техніку. Згодом вибухнуло біля колишнього авіаційного училища, де у рашистів була військова база. Інформації про втрати ворога поки немає.

Вибухи у Токмаку

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив про серію вибухів в Токмаку Запорізької області.

"Понеділок окупантів Токмака Запорізької області починається "трєвожно". У поки що окупованому місті серія вибухів. А як тиждень розпочали, так його і проведуть. Уточнюємо деталі, де вибухає", — написав Федоров.

Нагадаємо, 14 травня у тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи. Пропагандисти з РФ повідомляють про роботу протиповітряної оборони.

Також 13 травня у тимчасово окупованому Луганську зранку пролунав вибух. Рашисти повідомили про "приліт" по базі російських військових.

Ввечері 12 травня у Луганську сталася "бавовна", після чого послідувала потужна пожежа. За даними Telegram-каналів, у Луганську стався "приліт" по нафтобазі та заводу "Поліпак", на якому рашисти зберігають зброю.

Внаслідок вибуху було нібито поранено депутата путінської партії "Єдина Росія" Віктора Водолацького.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 15.05.2023 08:59