Будівля обласної адміністрації у Львові: Джерело: Львівська ОВА

У Львові "замінували" будівлю обласної військової адміністрації: усі подробиці

У Львівську обласну військову адміністрацію 27 жовтня надійшов анонімний дзвінок про замінування будівлі. Всі працівники державного органу регіонального значення покинули робочі місця.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Сьогодні, 27 жовтня, близько 10:30 в канцелярію Львівської ОВА надійшов анонімний дзвінок про замінування будівлі адміністрації. Станом на цю годину усіх працівників попросили тимчасово покинути свої робочі місця", — написав він у своїх соціальних мережах.

Очільник Львівської обласної військової адміністрації додав, що на місці працюють вибухотехніки й інші профільні служби.

До з’ясування ситуації також залучили кінологів, працівників поліції Львівщини. Вони проводять огляд приміщень і прилеглих територій на наявність вибухонебезпечних пристроїв.

Останнім часом такі повідомлення про замінування надходять часто в різних регіонах України. Зокрема, на Хмельниччині у містечку Полонне поліцейські встановили псевдомінера банківських установ. У серпні цього року 25-річний місцевий мешканець зателефонував на лінію "102" та повідомив про замінування усіх банківських установ у місті. Вибухотехніки та слідчо-оперативна група ретельно обстежили приміщення банків та прилеглу до них територію. Але жодних небезпечних предметів тоді не виявили.

Нагадаємо, що 15 вересня з’явилися повідомлення про "мінування" шкіл у Києві. Учнів і вчителів екстрено евакуювали з приміщень. Вибухівки теж тоді не виявили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.10.2023 11:36