Фото: Нацполіція

На Хмельниччині чоловік "замінував" банки через проблеми з грошима (фото)

На Хмельниччині у містечку Полонне поліцейські встановили псевдомінера банківських установ. У серпні цього року 25-річний місцевий житель подзвонив на лінію "102" та повідомив про замінування усіх банківських установ у місті.

Про це повідомляє поліція Шепетівщини.

У поліції зазначають, що вибухотехніки та слідчо-оперативна група ретельно обстежили приміщення банків та прилеглу до них територію. Але жодних небезпечних предметів не виявили. Втім, робота фінансових установ була порушена, тож слідчі Шепетівського відділку поліції розпочали кримінальне провадження.

"Зловмисником виявився місцевий молодик. Хлопець пояснив, що таким чином хотів поститися банкам за свої фінансові проблеми", — йдеться в повідомленні.

Чоловік замінував банки через проблеми з грошима

Фото: Нацполіція

Зловмиснику оголосили підозру через завідомо неправдиве повідомлення про замінування. Йому загрожує від двох до шести років ув'язнення. 

Нагадаємо, Служба безпеки задокументувала численні спроби спецслужб Російської Федерації дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні через фейкові повідомлення про мінування інфраструктури в різних населених пунктах нашої держави. Встановлено, що для розсилання терористичних повідомлень все частіше залучають неповнолітніх дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 25.09.2023 10:30