Фото: Berliner Feuerwehr

У Німеччині BMW на українських номерах протаранив бетонну стіну та спалахнув: є жертви

У Берліні 29 травня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі автівки на українських номерах. BMW протаранив бетонну стіну та спалахнув.

Як повідомляє Die Welt, внаслідок аварії загинула жінка, а водій та ще двоє пасажирів отримали важкі травми. Перехожі намагалися врятувати водія та пасажирів, які опинилися у вогняній пастці. До ліквідації наслідків аварії було залучено 60 рятувальників.

Згідно з даними поліції, причиною аварії стало перевищення швидкості, а пасажири, ймовірно, не були пристебнуті ременями безпеки. Автомобіль летів на шаленій швидкості. Водій втратив керування, після чого авто розвернулось на 180 градусів, а тоді BMW протаранив бетонну стіну біля Храму-пам’ятника та спалахнув. Інцидент стався у районі Шарлоттенбург, у західній частині столиці Німеччини. Зазначається, що на запит видання у поліції підтвердили, що авто було на українських номерах. У салоні перебували дві жінки та двоє чоловіків 20, 25 і 27 років.

ДТП у Німеччині

ДТП у Берліні

Фото: Berliner Feuerwehr

Самостійно врятуватися вдалося лише одному пасажиру. Щодо інших, то рятувальникам довелося витягувати їх із понівеченої автівки. Незначні ушкодження отримали п'ятеро очевидців аварії, які ще до прибуття рятувальників спробували надати першу допомогу потерпілим. Також було госпіталізовано двох поліцейських з ознаками отруєння.

ДТП у Берліні

Фото: Berliner Feuerwehr

Нагадаємо, що 29 травня у Польщі сталася смертельна ДТП за участі двох українських підлітків, які намагалися втекти від поліції. Автівка протаранила дерево на швидкості 150-160 кілометрів на годину.
 
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 31.05.2024 01:24