На фото Емілія Скібінська. Джерело: wprost

У Польщі кандидатка в депутати роздає виборця ароматизовані іменні презервативи

У Польщі кандидатка у депутати до Сейму Емілія Скібінська на зустрічах з виборцями роздає їм ароматизовані презервативи. Таким чином хоче переконати молодь взяти участь у виборах. 

Про це пише видання wprost.pl

Вибори до Сейму та Сенату Польщі відбудуться 15 жовтня цього року. Емілія Скібінська балотується за списком "Лівих" і під час зустрічей з електоратом вона роздає ароматизовані презервативи. Контрацептиви підписані її ім'ям та прізвищем. Гаслом своєї передвиборчої кампанії обрала фразу: "Не рвися, голосуй!".

"Багато молодих людей дуже підтримують ідею і нестандартну концепцію. Я отримала багато дуже позитивних коментарів після того, як повідомила про свою акцію. Навіть якщо хтось був обурений ідеєю, це нормально. Я щаслива, що порушую табуйовану тему", — каже політикиня.

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп зібрав понад сім мільйонів доларів пожертв. Це сталося після арешту та перебування у в'язниці в Атланті 24 серпня. Збір коштів для передвиборчого штабу здійснюється за рахунок товарів, які Трамп продає через свій інтернет-магазин. Після арешту екс-президента кампанія почала продавати футболки, плакати, наклейки на бампер та кулери для напоїв із тюремним фото політика.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.09.2023 19:30