Фото: соцмережі

Стало відомо, скільки мільйонів доларів Трамп заробив на своєму тюремному фото

Колишній президент США Дональд Трамп зібрав понад сім мільйонів доларів пожертв. Це сталося після арешту та перебування у в'язниці в Атланті 24 серпня.

Про це повідомляє Politico.

Збір коштів для штабу здійснюється за рахунок товарів, які Трамп продає через свій інтернет-магазин. Після арешту екс-президента кампанія почала продавати футболки, плакати, наклейки на бампер та кулери для напоїв із тюремним фото політика.

"Товари зі слоганом "Ніколи не здавайся" коштують від 12 до 34 доларів. Виборчий штаб Трампа також заохочує онлайн-донорів електронними листами та текстовими повідомленнями", — йдеться у матеріалі.

Загалом з часу, коли йому висунули звинувачення, Трамп зібрав майже 20 мільйонів доларів.

Справи проти Трампа

Федеральне велике журі присяжних висунуло 45-му президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу звинувачення за чотирма кримінальними пунктами в рамках розслідування спеціального прокурора Джека Сміта щодо спроб скасувати результати виборів 2020 року, які призвели до нападу на Капітолій 6 січня 2021 року.

Зокрема, у рамках розслідування йому було пред'явлено звинувачення: у змові з метою обману Сполучених Штатів; у змові з метою запобігання офіційному розгляду; у перешкоджанні та спробі перешкоджання офіційному розгляду; у змові проти прав громадян.

Зазначимо, що колишній президент США Дональд Трамп вирішив здатися правоохоронним органам у справі про втручання в вибори. За даними ЗМІ, Трамп прибув до в'язниці в Атланті. Трампа заарештували та помістили у в’язницю округу Фултон. Згодом його звільнили під заставу в розмірі 200 тисяч доларів. У СІЗО він пробув близько 20 хвилин. У нього взяли відбитки пальців та зробили тюремне фото.

Тюремне фото Дональда Трампа

Фото: Politico

Нагадаємо, у травні 2023 року Дональда Трампа визнали винним у справі про спробу зґвалтування письменниці та журналістки Джин Керрол. Відповідне рішення ухвалив Федеральний суд Манхеттена.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.08.2023 15:23