Фото: Генштаб

У Росії назвали нову цифру загиблих військових РФ на війні в Україні

Російським журналістам вдалося дізнатися імена ще 1249 вбитих в Україні російських окупантів. Перше місце серед втрат тепер посідають ув'язнені.

Про це повідомляє "Медіазона".

Зараз у списку загиблих російських військових 18 023 імені. Дані не відображають реальної ситуації, адже їх встановили лише з відкритих джерел: постів родичів в соцмережах, новин в регіональних ЗМІ та повідомлень місцевої влади.

Журналісти зазначають, що перше місце серед втрат тепер посідають ув'язнені. Вже встановлено імена 2,2 тисячі вбитих росіян, яких завербувала у ПВК "Вагнера" для війни. Також підтверджено ліквідацію понад 1 600 мобілізованих. 

За інформацією видання, за два тижні в Україні загинули чотири офіцери у званні від підполковника. Зокрема, це Станіслав Кудін, який у 2019 році командував 36-м дисциплінарним батальйоном (дисбатом) із Забайкальського краю. Варто зауважити, що до таких підрозділів потрапляють засуджені за кримінальні злочини військовослужбовці.

Нагадаємо, протягом доби українські військові ліквідували за добу 1020 російських солдатів. Також наші воїни знищили чотири танки, 23 ББМ і дві ракети та п'ять БпЛА.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2023 17:08