У Росії оштрафували чоловіка за сон із Зеленським

12 ГРУДНЯ 2022 11:01

Суд Чити (Забайкальський край) оштрафував росіянина Івана Лосєва на 30 тисяч рублів за переказ його сну за участю президента України Володимира Зеленського.

Як повідомило видання "Сибір.Реалія", суд визнав Лосєва винним у дискредитації армії РФ, пише TrueUA.

Справу завели через його історію в Instagram, в якій Лосєв розповів наступне: "Сьогодні наснилося, що мене мобілізували, привезли в якийсь підготовчий табір, і в цей момент туди вривається ЗСУ на чолі з Зеленським, всіх скрутили, збираються розстрілювати, і в цей момент Зеленський проходить повз мене і каже: "О, я твої сторіси в інсті бачив, Слава Україні!". Я йому відповідаю: "Героям Слава!". Зеленський радісно стукає мені по плечу і каже: "Так, його відпустіть, всіх інших розстріляти". І ось ми з ним стоїмо, дивимося на все це, і я йому кажу: "А можна з вами селфі для інсти зробити?". Зеленський каже: "Можна".

Як повідомив сам Лосєв, після вивчення його сторінки в Instagram правоохоронці знайшли принаймні шість підстав для порушення кримінальної справи. Вивчали сторінку читинця співробітники ФСБ із Забайкальська (400 км від Чити) – ще в кінці вересня. Свої висновки вони передали в Центр з протидії екстремізму Забайкальського краю.

"Я не уявляю цього: ефесбешнік років 40 із Забайкальська сидів і з серйозним обличчям передруковував мою сторіс про те, як мені приснився Зеленський?! Це ідіотизм", обурюється засуджений за дискредитацію армії РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії серйозні проблеми з підготовкою мобілізованих.

Світ, 12.12.2022 11:01