Фото: соцмережі

У Волгоградській області РФ ув'язнені у колонії захопили заручників, є троє загиблих, — росЗМІ

У п'ятницю, 23 серпня, у Волгоградській області Росії ув’язнені виправної колонії № 19 захопили у заручники співробітників Федеральної служби виконання покарань. Попередньо, загинули троє людей.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

Інцидент стався у місті Суровікіно на засіданні дисциплінарної комісії колонії. За даними ЗМІ, колонію захопили кілька людей. У заручники взяли приблизно чотири людини, трьох із яких, попередньо, убито. Серед загиблих є співробітник Федеральної служби виконання покарань. До того ж ув'язнені, попередньо, тримають у заручниках і начальника тюрми.

До того ж, як повідомили росіяни, нападники заявили про приналежність до Ісламської держави та вимагають в обмін на заручників два мільйони доларів та вертоліт. Вони погрожують вбити заручників, якщо вертоліт спробують переслідувати. 

Водночас у ФСВП підтвердили захоплення заручників у колонії та наголосили, що триває операція із їх визволення.

"У ВК-19 УФСВП Росії по Волгоградській області (колонія суворого режиму) під час засідання дисциплінарної комісії засуджені захопили в заручники співробітників виправної установи. Наразі проводяться заходи зі звільнення заручників. Є постраждалі", — повідомили у ФСВП.

Нагадаємо, раніше у Ростові-на-Дону ув'язнені СІЗО-1 захопили в заручники двох працівників Федеральної служби виконання покарань Росії. Будівлі готується штурмувати ОМОН.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Світ, 23.08.2024 14:31