У ВРУ до 1 грудня мають підготувати законопроєкти про КСУ

18 ЛИСТОПАДА 2020 12:50

Парламентська робоча група до 1 грудня має розробити узгоджені законопроєкти для розв'язання конституційної кризи, про це повідомляє пресслужба партії «Слуга народу» у Фейсбуці.

«Робоча група з питань законодавчого забезпечення ефективної діяльності у сфері запобігання корупції та удосконалення законодавчого регулювання окремих аспектів роботи КСУ має до 1 грудня 2020 року підготувати для розгляду узгоджені законопроєкти. Зокрема, про зміни до Кримінального кодексу, законів України «Про запобігання корупції» та «Про Конституційний Суд України», які обумовлені рішенням КСУ від 27 жовтня 2020 року щодо відповідності Конституції окремих положень Закону «Про запобігання корупції», Кримінального кодексу», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що перше засідання робочої групи відбудеться в четвер, 19 листопада.

До складу групи увійшли представники різних фракцій. Головою призначено народного депутата від «Слуги народу», керівника Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського, а заступницею – представницю Верховної Ради у Конституційному Суді Ольгу Совгирю.

Політика, 18.11.2020 12:50