Фото: росЗМІ

У Зеленського відреагували на розстріли українських дітей "вагнерівцями"

В Офісі президента відреагували на зізнання російських терористів у вбивстві українських дітей у Бахмуті та Соледарі. Тисячі підлітків були викрадені.

У повідомленні йдеться про військових злочинців з ПВК "Вагнера", але це, зауважують в ОП, проливає світло на злочини російської армії в Україні. Рашисти крадуть наших дітей та вбивають. 

"Скільки ще таких злочинів? Нація нелюдів та вбивць, біологічне сміття цього світу. Одного зізнання мало. Має бути покарання. Жорстке та справедливе. І воно обов‘язково буде. Ми дізнаємося всі факти злочинів і знайдемо кожного, хто вчиняв їх. ​Світ має бачити обличчя Росії, не боятися, а бити жорстко", — йдеться в повідомленні.

В Офісі президента заявили, що росіяни викрали тисячі українських дітей. Скільки їх лишилось в живих — поки невідомо. 

Нагадаємо, ватажок бойовиків з ПВК "Вагнера" Євген Пригожин особисто давав накази вбивати дітей, жінок і людей похилого віку під час захоплення територій України. Двоє колишніх терористів-"зеків" розповіли шокуючі факти журналістам.

Як відомо, Європейський Союз 13 квітня запровадив санкції проти приватної військової компанії "Вагнера". Крім того, до санкційного списку потрапила і компанія очільника "вагнерівців" Євгена Пригожина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 17.04.2023 16:28