У звільненій Снігурівці на Миколаївщині знайшли катівню

12 ЛИСТОПАДА 2022 14:32

Після звільнення від російських окупантів у Снігурівці Миколаївської області було виявлено катівню, де росіяни знущалися з цивільних.

Про це повідомив офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін, пише TrueUA.

Зазначається, що загарбники катували проукраїнсько налаштованих місцевих жителів, а приміщення виявили військові ЗСУ, коли звільнили населений пункт 10 листопада.

"Катівня у Снігурівці, де рашисти катували українців та українок", – підписано кадр.

Про катівню повідомили також у Telegram-каналі Оперативний ЗСУ, супроводивши пост цим самим знімком.

"У населеному пункті Снігурівка на Миколаївщині, який був захоплений російськими військами, 10 листопада, коли його звільнили українські воїни, місцеві жителі зазнавали тортур. Там виявили катівню, де росіяни знущалися з українців", – сказано в повідомленні.

Як зазначили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, окупанти в Снігурівці "займалися беззаконням та жахливими тортурами" у зруйнованій будівлі відділу поліції.

"Має бути багато роботи – як щодо встановлення закону та притягнення кожного винного до відповідальності, так і до відновлення зруйнованих будівель!" – заявили в поліції.

Нагадаємо, 10 листопада ЗСУ звільнили Снігурівку у Миколаївській області. Через Снігурівку проходить автодорога Т1505, яка є прямою дорогою на Херсон. Ця траса використовувалася російськими окупантами як одна з основних логістичних артерій. Станом на 12 листопада під контролем України перебуває уся Миколаївська область, крім Кінбурнської коси.
Війна, 12.11.2022 14:32