Фото: "Схеми"

Удар по аеродрому "Морозовськ": з'явилися супутникові знімки з наслідками

У мережі оприлюднили супутникові знімки наслідків атаки безпілотників Сил оборони України на військовий аеродром "Морозовськ" у Ростовській області Росії.

Супутникові фото опублікував проект "Схеми".

На фото чітко видно, що через атаку українських дронів на аеродромі уражені склади з боєприпасами, які розташовані у північно-східній частині летовища. Біля інших будівель та місць паркування російських винищувачів теж видніються сліди пожеж.

До того ж зауважується, що після атак українських БпЛА росіяни прибрали з аеродрому більшість наявних там раніше винищувачів.

Що відомо про атаку на аеродром "Морозовськ"

У ніч на суботу, 3 серпня, Сили оборони завдали удару по аеродрому в Морозовську Ростовської області Росії. Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

Завдання виконали сили та засоби Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами України.

Крім того цієї ночі  Сили оборони атакували низку нафтобаз і об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів в Бєлгородській, Курській і Ростовській областях.

Нагадаємо, 2 серпня Сили оборони України завдали ударів по підводному човну "Ростов-на-Дону" та зенітному ракетному комплексу С-400 росіян у тимчасово окупованому Криму. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.08.2024 21:50