Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Влучили в склади з КАБами: Генштаб відзвітував про нічний обстріл російського аеродрому в Морозовську

У ніч на суботу, 3 серпня, Сили оборони завдали удару по аеродрому в Морозовську Ростовської області Росії. Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Інформація щодо ураження засобів протиповітряної оборони й авіаційної техніки ворога уточнюється. Завдання виконали сили та засоби Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами України", — йдеться в повідомленні.

У Генштабі ЗСУ додали, що також Сили оборони атакували низку нафтобаз і об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів в Бєлгородській, Курській і Ростовській областях.

В українських військових є підтверджена інформація щодо влучання та подальшого загоряння щонайменше двох резервуарів із нафтопродуктами.

"Українські захисники продовжують методично підривати воєнно-економічний потенціал російської армії, щоби змусити загарбників припинити збройну агресію проти України. Далі буде… Слава Україні!" — підсумували в Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що, за інформацією Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила майже 582 тисячі своїх військових. За минулу добу ця цифра збільшилася приблизно на 1 170 мертвих окупантів. Окрім того, українські воїни знищили купу російської бойової техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 11:07