Фото ілюстративне зі соцмереж

Уночі дрони вдарили по російському військовому аеродрому в Ростовській області (відео)

У ніч на суботу, 3 серпня, безпілотники атакували Морозовськ Ростовської області. Дрони вдарили по російському військовому аеродрому.

Про це повідомили російські Telegram-канали. Спочатку губернатор Василь Голубєв поінформував, що внаслідок масованої атаки БпЛА на Ростовську область пошкоджено "складські об'єкти" у Кам'янському та Морозовському районах.

"Служби екстреного реагування ліквідують загоряння. Інформація про постраждалих уточнюється", — додав він.

При цьому російські канали зазначають, що в Морозовську розташований військовий аеродром, і, за словами місцевих мешканців, вибухи чули саме в цьому районі. Судячи з детонації, горів склад боєприпасів. Також повідомлялося про вибухи у Міллеровому, але це, ймовірно, робота ППО. Згодом відбулися повторні вибухи в Морозовську.

Російські Telegram-канали також зазначали, що після атаки дронів у Кам'янському районі горіли резервуари з паливом. Також безпілотники вдарили по комбінату "Атлас".

Під ранок губернатор Ростовської області повідомив, що минулої ночі регіон атакували 55 українських БпЛА. За його словами, внаслідок атаки жертв і постраждалих немає. У місцях падіння безпілотників ліквідацією наслідків займаються служби екстреного реагування.

Нагадаємо, в червні керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов запевняв, що українські сили атакуватимуть аеродром у російському Морозовську й надалі. Тоді розвідники чекали на інформацію про те, наскільки вагомим було знищення та пошкодження літаків окупантів під час попередньої атаки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 07:35