Фото: УАФ

Україна — Франція: де покажуть важливий матч молодіжного Євро-2023

У неділю, 2 липня, збірна України (U-21) зіграє проти ровесників із Франції у чвертьфінальному матчі Євро-2023. Команда Руслана Ротаня побореться за вихід до півфіналу проти одного з фаворитів турніру.

Поєдинок пройде в Румунії — в місті Клуж-Напока на "Клуж Арені". Початок зустрічі — о 22:00 за київським часом.

Хто покаже матч Франція — Україна

Важливий поєдинок 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023 між збірними Франції та України можна буде подивитися на сайті "Суспільне Спорт". Також трансляція буде доступна в ефірі місцевих телеканалів "Суспільного".

Фаворит поєдинку Євро-2023

У поєдинку Євро-2023 букмекери надають перевагу французькій збірній. На перемогу збірної Франції в основний час приймаються ставки з коефіцієнтом 1,66. Нічия — 4,30. Виграш підопічних Руслана Ротаня за підсумками 90 хвилин гри — 5,80.

Варто відзначити, що вихід Франції до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи оцінюється коефіцієнтом 1,35. Прохід "синьо-жовтих" до 1/2 фіналу континентальної першості — 3,40.

Нагадаємо, у першому турі українці перемогли хорватів з рахунком 2:0, а далі мінімально переграли господарів турніру — румунів, з рахунком 1:0. Це дало "синьо-жовтим" за тур до фінішу групової стадії вийти у плей-оф. У третьому матчі за лідерство в групі "В" наші земляки втратили перемогу в принциповому поєдинку зі збірною Іспанії (2:2).

Раніше стали відомі подробиці інциденту, який трапився у матчі другого туру молодіжного Євро-2023, в якому збірна України грала проти Румунії (1:0). Гравець збірної України Владислав Ванат отримав червону картку через поштовх гравця суперників. Згодом стало відомо, що румунський футболіст підло провокував Ваната.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.07.2023 13:10