Фото: УАФ

Україна — Мальта: де дивитись матч відбору на Євро-2024

У понеділок, 19 червня, збірна України зіграє третій матч відбіркового турніру на Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва зійдуться у Чехії зі збірною Мальти.

Поєдинок "синьо-жовтих" з Мальтою стане завершальним у поточному місяці для нашої команди. Місцем проведення матчу відбору стане словацьке місто Трнава: місцевий стадіон буде номінально домашнім для України.

Перед очною зустріччю наша команда розташувалась на другій сходинці групи "С" — три очки у двох поєдинках. Наші суперники з нулем у графі "очки" йдуть останніми.

Фото: UEFA

Хто покаже матч Україна — Мальта

Матч нашої збірної розпочнеться о 19:00 за київським часом. Гру покажуть місцеві телеканали "Суспільного" та медіасервіс MEGOGO. Трансляція на місцевих телеканалах Суспільного буде доступна у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію напередодні матчу кваліфікації Євро-2024 проти Мальти. Він, зокрема, розповів про можливу ротацію складу.

16 червня збірна України на виїзді здолала Північну Македонію в третьому турі кваліфікації до чемпіонату Європи-2024. Зустріч, яка проходила у Скоп’є на стадіоні "Тоше Проески", завершилася з рахунком 3:2 на команди Сергія Реброва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.06.2023 18:01