Фото: Instagram Трубіна

Український голкіпер дебютував за "Бенфіку": з'явилась реакція тренера

Колишній голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін дебютував за "Бенфіку" в матчі п'ятого туру чемпіонату Португалії проти "Візели". Головний тренер команди Рогер Шмідт залишився задоволений першим офіційним матчем воротаря.

Коментар наставника "Бенфіки" з'явився на офіційному сайті "Бенфіки". Команда перемогла "Візелу" з рахунком 2:1.

"Він дуже хороший воротар, у нього великий потенціал, і ми впевнені в ньому, але коли гравець приїжджає наприкінці, завжди важко вирішити, коли дати йому грати", — сказав Шмідт.

Тренер наголосив, дав Трубіну декілька тижнів, щоб той звикнув до партнерів по команді, набув впевненості та набрав форму. 

"У перших матчах я ставив Самуела Соареша, який також проявив себе добре, тож я вважаю, у нас чудовий вибір на позиції воротаря. Зараз був саме час поставити на гру Трубіна. У нього було не так багато роботи, але він дуже добре володів м’ячем. Йому було дуже важливо зіграти, адже коли ти граєш, то стаєш частиною команди. Це був дуже хороший день для Трубіна, ми щасливі", — заявив Шмідт на післяматчевій прес-конференції.

Варто відзначити, що єдиний гол у матчі проти "Візели" українець пропустив з пенальті. У його активі один сейв, точність пасів Анатолія склала 92%.

Трансфер Трубіна в "Бенфіку": що відомо

Португальська "Бенфіка" у серпні завершила трансфер голкіпера збірної України та донецького "Шахтаря" Анатолія Трубіна. Умови угоди не розголошувалися, але, за інформацією інсайдера Фабріціо Романо, йшлося про 10 мільйонів євро плюс один мільйон як можливі бонуси.

Також "Шахтар" отримає 40% від суми наступного трансферу голкіпера.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін має домовленість з "Інтером" щодо майбутнього трансферу. За попередніми даними, футболіст "помаранчево-чорних" мав перейти в міланський клуб влітку наступного року на правах вільного агента.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.09.2023 13:25