Фото: Instagram Трубіна

Офіційно: футболіст "Шахтаря" перейшов у португальський гранд

Португальська "Бенфіка" завершила трансфер голкіпера збірної України та донецького "Шахтаря" Анатолія Трубіна. Умови угоди клубами не розголошуються.

Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

Зазначається, що "Шахтар" та "Бенфіка" досягли домовленості щодо трансферу голкіпера Анатолія Трубіна до португальського клубу. Цікаво, що умови угоди не розголошуються, але, за інформацією інсайдера Фабріціо Романо, йдеться про 10 мільйонів євро плюс один мільйон як можливі бонуси.

Також "Шахтар" отримає 40% від суми наступного трансферу голкіпера.

Фото: Twitter "Бенфіки"

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін має домовленість з "Інтером" щодо майбутнього трансферу. За попередніми даними, футболіст "помаранчево-чорних" мав перейти в міланський клуб влітку наступного року на правах вільного агента.

За попередньою інформацією, Трубін міг замінити голкіпера "Інтера" Андре Онана. Він є одним з п’яти кандидатів на трансфер в чемпіонат Італії.

Своєю чергою у тренерський штаб донецького "Шахтаря" увійшов колишній гравець команди Олексій Гай. В одному зі своїх скандальних інтерв’ю футболіст наголошував, що не вважає росіян агресорами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.08.2023 06:13