Фото: Владислав Крапивцов. Джерело – УАФ

Український голкіпер опинився за крок від переходу в "Челсі", — ЗМІ

Воротар збірної України U-19 Владислав Крапивцов опинився за крок від переходу в лондонський "Челсі". Він успішно пройшов перегляд у престижному клубі.

Про це повідомляє "Футбол 24".

Крапивцову, якому у червні виповнилось 19 років, вдалось зарекомендувати себе в "Челсі" й сторони вже розпочали обговорення умов майбутнього контракту. Якщо українець та лондонський клуб досягнуть згоди, то Крапивцов стане одним із воротарів молодіжної команди "Челсі".

Що відомо про Владислава Крапивцова

Голкіпер народився у Харкові у 2005 році. З 17 років він перебував у структурі "Дніпра", звідки перейшов до молодіжної команди "СК Дніпро-1". Упродовж сезону 2023/24 Крапивцов тричі потрапляв у заявку на матчі Української Прем'єр-ліги, проте за першу команду так і не дебютував. Владислав зіграв 25 поєдинків у чемпіонаті U-19. Після зняття дніпрян зі змагань набув статусу вільного агента.

У липні Крапивцов успішно виступив на юнацькому чемпіонаті Європи-2024, дійшовши разом зі збірною України до півфіналу. За підсумками турніру Владислав потрапив до символічної збірної чемпіонату. На тому Євро він відіграв чотири матчі, зумівши у двох зберегти свої ворота в недоторканності.

Раніше український вінгер лондонського "Челсі" Михайло Мудрик відзначився гольовою передачею у домашньому матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги з "Барро", що стало першою результативною дією гравця у сезоні. Поєдинок завершився розгромом гостей з рахунком 5:0.

Нещодавно італійський журналіст Фабріціо Романо заявив, що український півзахисник Михайло Мудрик не планує змінювати клубну прописку у зимове трансферне вікно 2025 року. Гравець збірної України зосереджений на грі в англійському клубі "Челсі".

Нагадаємо, журналіст Саймон Філіпс повідомляв, що "Челсі" планує цього сезону у зимове трансферне вікно відправити українського півзахисника Михайла Мудрика в оренду. Українцю це необхідно, щоб реанімувати його кар'єру, адже після його переходу в англійський гранд, прогрес гравця сповільнився.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.09.2024 15:14