Фото: Михайло Мудрик. Джерело – сайт "Челсі"

Натхненний культурою панк-року 1970-х: Мудрик взяв участь у презентації форми "Челсі" (фото)

Лондонський клуб "Челсі" презентував комплект третьої форми на сезон 2024/25. У заході взяв участь український вінгер команди Михайло Мудрик.

Про це повідомляє офіційний сайт "Челсі".

Як зазначають творці нового комплекту, панк-стиль уособлював молодість, енергію та індивідуальність, і ніщо не виділялося так, як яскраві кольори та чорний дизайн, що надихнули на створення третього комплекту форми Nike на сезон 2024/25.

"Сорочка та шорти мають привабливе жовте та рожеве оздоблення, де можна помітити плетіння з безліччю рваних, конфліктних панк-рисунків. Нашивка Blues усередині вигравіювана в друкарні 1977 року", — йдеться у підписі прес-служби "Челсі".

Лев, який замінює повноцінну емблему клубу, також виконаний із двох шарів, що надає йому тривимірного вигляду, додали творці нової форми "синіх".

Лондонський клуб "Челсі" презентував комплект третьої форми на сезон 2024/25. У заході взяв участь український вінгер команди Михайло Мудрик.

Скріншот з сайту "Челсі"

Нагадаємо, 21 серпня в першому матчі раунду плей-оф Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло австрійському "Зальцбургу" з рахунком 0:2. Українські віце-чемпіони пропустили по одному голу в кожному з таймів.

Своєю чергою криворізький "Кривбас" розпочав із поразки двоматчеву дуель у межах плей-оф кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. У першій грі криворізька команда поступилась іспанському "Бетісу" з рахунком 0:2.

Раніше головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський на післяматчевій прес-конференції оцінив гру і результат команди. Він наголосив, що "цей двобій ще не закінчений".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.08.2024 18:14