Фото: Instagram-сторінка Михайла Романчука

Цього разу без медалей: Романчук не вийшов до фіналу Олімпіади на дистанції 800 метрів вільним стилем

Український плавець Михайло Романчук не вийшов до фіналу Олімпіади-2024 у Парижі. Спортсмен виступив у кваліфікаційних запливах серед чоловіків на дистанції 800 м вільним стилем.

Як повідомляє Tribuna.com, українець не зміг кваліфікуватись до фіналу зайнявши 17-те місце у загальному заліку з результатом сім хвилин та 49 секунд.

Водночас до фіналу вийшло восьмеро плавців. Зазначимо, що у цій дисципліні Романчук володіє олімпійським рекордом — сім хвилин, 41 секунда. Також спортсмен ставав срібним та бронзовим призером Олімпіади-2020 у Токіо.

Вже у вівторок, 30 липня, футбольна олімпійська збірна України завершить виступ на груповому етапі Олімпіади-2024 матчем проти Аргентини. Для виходу з групи українській команді потрібна лише перемога над аргентинцями. Матч розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Нагадаємо, нещодавно міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен заявив, що французька влада заборонила деяким російським журналістам висвітлювати Олімпійські ігри в Парижі. Це зробили "з обережності", а також побоюючись потенційних "шпигунів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.07.2024 13:55