Укрзалізниця скоротить майже третину штату центрального офісу

02 БЕРЕЗНЯ 2021 14:04

АТ «Укрзалізниця» в рамках реформування структури, оптимізації дублюючих посад управлінського персоналу скоротить майже третину штату центрального офісу.

Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Володимир Жмак під час всеукраїнського селектору щодо соціальних питань залізничників, інформує  TrueUA  з посиланням на сайт УЗ.

«Кого ми оптимізуємо? Скажу на прикладі центрального офісу Укрзалізниці в Києві: ми оптимізуємо 700 з 2500 штатних посад працівників центрального офісу. Ми ліквідуємо посади 13 функціональних директорів та 14 підрозділів. Було багато дублювання, було багато незрозумілого функціоналу. Ми починаємо з себе», – наголосив він.

Водночас Жмак наголосив, що жодних дій щодо оптимізації робітничих професій не відбудеться.

«Ще раз наголошую: виробничі професії не будуть оптимізуватись. Навпаки зараз ми комплектуємо штат тих підрозділів, які займаються виробничою діяльністю», – резюмував керівник Укрзалізниці.

Раніше Володимир Жмак повідомляв, що Укрзалізниця планує за підсумками 2021 року вийти на прибутковий рівень роботи, що дасть змогу поліпшувати умови праці в галузі та підвищувати престижність залізничних професій.

Економіка, 02.03.2021 14:04