Фото ілюстративне зі соцмереж

Уламки російських ракет упали в трьох районах Київщини: деталі

Зранку в неділю, 24 березня, під час масованого удару по Україні в Київській області працювала протиповітряна оборона. Попри відсутність "прильотів", уламки ракет і дронів впали у трьох районах.

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

"Зранку ворог намагався атакувати область ракетами. Повітряна тривога в регіоні тривала понад дві години. В області працювали сили протиповітряної оборони. Є збиті цілі. Дякуємо нашим захисникам", — зазначив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Він підтвердив, що влучання в об’єкти житлової та критичної інфраструктури відсутні. Постраждалих від ракетної атаки немає. Однак падіння уламків збитих цілей зафіксовані у трьох районах області.

"В одному з населених пунктів уламки впали на територію автомийки. Пошкоджена лінія електропередач, що проходить поруч із мийкою. Внаслідок цього понад 400 домоволодінь залишилися без електроенергії. Енергетики вже працюють над відновленням постачання світла", — запевнив очільник Київської області.

Він додав, що ще в одному населеному пункті уламками пошкоджено дитячий майданчик на території приватного домоволодіння. В іншому місці — уламки впали на відкритій місцевості поза межами населених пунктів.

"Оперативні служби продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки", — підсумував Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що сьогодні російські окупанти завдали третього масованого ракетного удару по Україні за останні чотири доби. Вдруге за ці дні потужну атаку пережив Київ. Повітряна тривога в столиці тривала понад дві години. Сили та засоби протиповітряної оборони над Києвом і в районі столиці уразили приблизно десяток ворожих ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 11:51