Universal Pictures презентує ексклюзивний ролик про зйомки стрічки "Wicked: Чародійка"

08 ЖОВТНЯ 2024 11:15

Universal Pictures представив ексклюзивний ролик про зйомки одного з найбільш очікуваних фільмів цієї осені — "Wicked: Чародійка". Глядачі зможуть зазирнути за лаштунки створення епічної кіноадаптації всесвітньо відомого бродвейського мюзиклу.

У відео показано, як відбувалися зйомки, а також розкриваються секрети втілення магічного світу Оз. Глядачі побачать, як Аріана Ґранде та Синтія Еріво втілювали ролі Ґлінди та Ельфаби. Їхнє перетворення на знакових персонажів мюзиклу стало можливим завдяки наполегливій підготовці та глибокому розумінню своїх героїв.

Окрім того, ми дізнаємося чимало цікавого про сюжет, героїв та зйомки, які обіцяють вразити своєю масштабністю та вишуканістю. "Wicked: Чародійка" вже отримала статус одного з наймасштабніших фільмів року, і ексклюзивний погляд за лаштунки тільки підігріває інтерес до його прем'єри.

Про фільм

Цієї осені одна із найулюбленіших світових історій оживе у захопливій та величній кінопригоді! Зустрічайте лауреатку премії "Еммі" Синтію Еріво у ролі Ельфаби — зеленошкірої чаклунки-вигнанниці, та володарку мультиплатинової премії "Ґреммі", суперзірку світового масштабу Аріану Ґранде у ролі молодої та амбітної Глінди. Це неймовірна історія кохання, суперництва та магії, що розкриє неповторний світ країни Оз.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 08.10.2024 11:15