Усик вдруге переміг Джошуа

21 СЕРПНЯ 2022 03:16

Боксерський поєдинок між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа у ніч на 21 серпня завершився перемогою українця. Він захистив титул чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO. Поєдинок у Джідді тривав усі 12 раундів, Усік переміг роздільним рішенням суддів.

Про це повідомляє TrueUA.

Реванш Усик — Джошуа назвали головним боєм 2022 року. На кону поєдинку стояли титули WBO, WBA Super, IBF і IBO, які українець відібрав у британця торік в Англії. Цьогоріч Олександр Усик знову переміг. 

Також Усик отримав титул чемпіона за версією журналу The Ring, який став вакантним після оголошення Тайсона Ф'юрі про завершення кар'єри.

Бій відбувався на спортивному комплексі "Король Абдалла Спортс Сіті" в Джидді, Саудівська Аравія. За бій-реванш обидва боксери отримають по 40 мільйонів доларів, а також відсотки від продажу платних трансляцій (PPV).

Усик викупив права на трансляцію бою з Джошуа, аби українці могли дивитися його безкоштовно. А під час зважування 19 серпня Олександр Усик зʼявився перед опонентом у вишиванці та шароварах. 

Спорт, 21.08.2022 03:16