В Кабміні обговорять питання звільнення Насірова

17 СІЧНЯ 2018 10:19

Сьогодні, 17 січня, на засіданні Кабінету міністрів підіймуть питання про звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, передає TrueUA. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк.  

«Вважаю неприпустимим те, що людина, яка вже стала символом корупції та відкрито порушила закон про державну службу, маючи не тільки українське громадянство, формально залишається головою ДФС вже майже рік з моменту відсторонення. Тим часом ДФС залишається без постійного керівника, який міг би взяти на себе повну відповідальність та провести повноцінну інституційну реформу служби», - наголосив Данилюк.  

Також, він підкреслив, що одним з перших людей, хто публічно зрадів рішенню про скасування концепції реформи був Роман Насіров. «Виліз з-під ковдри і почав радісно коментувати», - додав міністр фінансів.  

Крім того, Олександр Данилюк зауважив, що звільнити Насірова може тільки Кабмін. Крім того, Мінфін вже зверталось до Кабміну щодо звільнення Романа Насірова, але відповідного рішення прийнято не було. «Тому в цю середу буду піднімати це питання на засіданні уряду», - завершив політик.

 

Політика, 17.01.2018 10:19