В Кремлі не мають бажання розмовляти про звільнення українських полонених

26 ГРУДНЯ 2017 09:38

Російська влада відмовилась відповідати на питання про можливість звільнення українських політв'язнів в рамках обміну «всіх на всіх», повідомляє TrueUA

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав це питання дуже чутливим, вказавши, що деталей поки краще не розголошувати.

«Я зараз точно не можу відповісти на це питання і не буду цього робити. Це дуже чутливий процес. Ви знаєте, коли Віктор Медведчук звернувся в Ново-Єрусалимському монастирі до глави держави і патріарха, він отримав підтримку цієї ініціативи, і зараз вона опрацьовується і ми сподіваємося, що вона буде реалізована. Процес настільки чутливий, що краще якихось деталей не говорити», - наголосив речник. 

Крім того, Пєсков підкреслив, що до рішення США про постачання Україні протитанкових комплексів Javelin, Кремль ставиться «негативно» і про це говорив президент РФ Володимир Путін. 

Нагадаємо, що представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи по Донбасу Ірина Геращенко заявила, що Україна готова зробити обмін полоненими за схемою 306 на 74. Обмін полоненими між Україною та терористичним "ДНР" і «ЛНР» запланований на 27 грудня. 

 

Політика, 26.12.2017 09:38