Фото: Facebook/KPKT Malaysia

У Малайзії зіткнулись два військові вертольоти, багато загиблих (відео)

У Малайзії 23 квітня під час репетиції параду зіткнулися два військові вертольоти. Внаслідок авіакатастрофи загинули 10 людей. 

Про це повідомило видання Malay Mail.

За інформацією журналістів, вертольоти проводили репетицію на військово-морській базі в північному штаті Перак, готуючись до святкування 90-ї річниці ВМС наступного місяця

Так, під час тренування, зіткнулися морський оперативний вертоліт AgustaWestland AW139 і його легкий аналог Eurocopter Fennec. Зокрема, перший вертоліт упав на територію стадіону військової бази Лумут, а другий — у басейн спорткомплексу тієї ж бази.

у Малайзії зіткнулися два вертольоти

Фото: Facebook/KPKT Malaysia

На борту морського вертольота AW139 перебувало сім членів екіпажу, ще троє членів екіпажу перебували у вертольоті Fennec. Всіх вони загинули. Наразі Королівських морських сил Малайзії формує слідчу групу для визначення причин інциденту. 

Нагадаємо, 21 квітня у столиці Індії Делі на найбільшому в країні сміттєзвалищі "Газіпур" спалахнула пожежа. Вон стала причиною взаємних звинувачень між політичними партіями, адже незабаром в країні стартують парламентські вибори.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.04.2024 11:13